Domotica - offerte-aanvraag indienen

MY HOME - (introductie)

 

 

Bij het BTicino-domoticaconcept MY HOME staat persoonlijk comfort in en om uw woning centraal. MY HOME is een onderdeel van de elektrische installatie en kan op elk moment gemakkelijk uitgebreid of aangepast worden aan een nieuwe woonsituatie.

U bepaalt zelf de toepassingen die het best aansluiten bij uw leefgewoonten en beantwoorden aan uw comfortverwachtingen.

De diverse toepassingsmogelijkheden van MY HOME maken het dagelijkse leven comfortabeler en aangenamer, en zijn door iedereen eenvoudig te bedienen.

MY HOME is een domoticatotaalconcept met 4 basisaspecten: wooncomfort, veiligheid, communicatie en energiebeheersing. Elke MY Home-installatie is maatwerk, afgestemd op de leefwijze van de bewoners, niet omgekeerd.

MY HOME is een eenvoudig systeem met quasi onbeperkte mogelijkheden. De ruggengraat van elke MY Home-installatie is een 2-draads buskabel die doorheen de hele woning loopt en waarop een beperkt tot een zeer uitgebreid aantal toepassingen kunnen aangesloten worden.

De bediening van MY HOME kan op verschillende manieren: door middel van traditionele drukknoppen, met een draadloze afstandsbediening (IR - RF) of via een touch screen, via een (mobiele) telefoon, PC of internet. Voor welke bedieningswijze u ook kiest, het domoticasysteem is steeds eenvoudig in gebruik en uiterst flexibel.

^Top

Verklarende woordenlijst