Centraal stofzuigsysteem - offerte-aanvraag indienen

 

Werking: in een ruimte buiten het leefgedeelte van het pand wordt een motorunit geplaatst. Van hieruit vertrekt een buizensysteem naar de verschillende plaatsen in het pand, waar een vacuümaansluiting gemonteerd is.

Door de lengte van de stofzuigslang (7 tot 12 meter) en de efficiënte plaatsing van de vacuümaansluitingen zijn er ongeveer 2 tot 4 vacuümaansluitingen nodig per woning. Evenwijdig aan de buis loopt een zwakstroomdraad tussen de vacuümaansluiting en de motorunit.

Wanneer de stofzuigslang in de vacuümaansluiting gestoken wordt, schakelt het systeem automatisch aan. Bij het verwijderen ervan schakelt het systeem weer uit. Het aan- en uitschakelen is ook mogelijk door middel van een schakelaar op de handgreep van de stofzuigslang, die binnen "duimbereik" ligt. Door middel van een centraal stofzuigsysteem kunt u uw pand geheel stofvrij maken. Het opgezogen stof en de geurtjes worden immers naar buiten geblazen, terwijl de grotere deeltjes opgevangen worden in een container, welke slechts 2 keer per halfjaar geleegd dient te worden.


Voordelen

^Top

Verklarende woordenlijst